Zlatan: ”Jag kan spela tills jag är 50”

Höjdpunkter West Bromwich vs Manchester United 0-2, 2016-12-17
bet365

Ibra känner sig säker på sin form

Zlatan Ibrahimovic är 35 men spelar fortfarande på den allra högsta nivån och bidrar med mål såväl som kunskap till Manchester United, och menar på att han enbart blir bättre med åren och kommer kunna fortsätta spela när han är 50 år gammal.

En av världens bästa fotbollsspelare, Zlatan Ibrahimovic, menar på att han enbart blir bättre och bättre med åren, och det är ett uttalande som är svårt att säga emot då anfallaren är 35 år gammal men fortfarande spelar på världstoppen. I somras gick Ibra på en gratis transfer till Manchester United från Paris Saint-Germain, och har under den gångna säsongen gjort 16 mål på 25 matcher i alla turneringar.

– Jag börjar slå mig ner. Jag är glad, jag mår bra. Även om jag är 35 känner jag mig som 20 i sinnet, sade Ibra via den engelska tidningen Daily Star.

– jag tror att jag även skulle kunna spela när jag är 50 år, men det kommer inte att vara upp till mig. Ju äldre jag blir desto bättre blir jag – som rödvin! Gillar du rödvin? Jag är ett perfekt exempel av det. Ju äldre jag blir, desto bättre spelar jag.

– Jag är här för att spela och jag vill spela. Min kropp är fräsch som en 20-årings, så jag kan fortsätta spela så länge han behöver mig. Jag har spelat i olika ligor, i olika länder och du måste anpassa din kropp till spelet och hur det spelas i det landet, avslutade Zlatan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply