Uppgifter: Manchester United vill bli av med Phil Jones

Uppgifter: Manchester United vill bli av med Phil Jones
bet365

Jose Mourinho ser ingen plats för honom

Manchester United sägs vilja bli av med Phil Jones då han kostar för mycket i lön och Premier Leaguekonkurrenterna Arsenal och Liverpool skall enligt rapporter vara intresserade.

Manchester Uniteds försvarare Phil Jones ryktas om att vara på väg bort från klubben skriver den engelska tidningen The Sun. Anledningen skall vara att den engelske försvararen kostar för mycket i lön och United är trötta på att betala ut den till honom när tränare Jose Mourinho vill investera i en ny försvarare.

Jose Mourinho skall inte vara intresserad av att använda engelsmannen, som för närvarande är borta då han håller på och kommer tillbaka från en knäskada, och ser sin chans i januaris transferfönster att få försvararen såld. Enligt uppgifter så skall två Premier Leaguekonkurrenter, Arsenal och Liverpool, båda vara intresserade av en eventuell affär, då den engelske försvararens tjänster lockar.

För närvarande tjänar Jones 110 000 pund i veckan för United och skulle kosta ungefär 10 miljoner pund att köpa, pengar som Mourinho vill investera på en ny försvarare istället för att utnyttja Jones. En källa till den engelska tidningen menar på att Mourinho är den drivande kraften bakom Jones eventuella försäljning, och att de har nått slutet med honom. Arsenal skall enligt uppgifter ha frågat om honom tidigare tillsammans med Chris Smalling och de sägs hålla ett öga på situationen. Anledningen till att United försökte värva in Jose Fonte under sommaren från Southampton var på grund av Jones och hans eviga skadeproblem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply