bet365

Uniteds stora farhåga – Mou och Pogba-bråk

Uniteds stora farhåga - Mou och Pogba-bråk

Bråket som kan knäcka Manchester United

Manchester United räds just nu att de ska tappa sin största stjärna. Det eftersom bråket mellan Paul Pogba och Jose Mourinho fortsätter att vara allt annat än löst.

Att Paul Pogba förblir United-spelare allt för länge till är inte särskilt troligt. Det eftersom stjärnan förväntas hamna i FC Barcelona. Inte minst på grund av bråket mellan tränaren Jose Mourinho och den franske anfallaren.

Nu skriver Daily Star att Pogba mycket väl kan hamna i Barca redan i januari. Det eftersom Mourinho och han ser ut att fortsätta bråka, och det då skapar en ohållbar situation. Samtidigt som Paul Pogba är på väg bort kan bråket sluta i dubbla tragedier. Det då samtidigt Mourinho ryktas tvingas bort om han inte behåller kvar superstjärnan i klubben.

Stjärnan välkomnar Pogba

LÄS MER: Rasmus Dahlin lön

Samtidigt som Untied väntar sig det värsta, är det gladare hos Barcelona. Inte minst från Gerard Pique.

Det kan även ha inneburit ett förlorat hopp om att behålla storstjärnan Paul Pogba. För Barcelona har fram till fredag på sig att köpa loss honom, något som kan ske nu. Samtidigt går Barca-mittbacken, och den förre United-spelaren, Gerard Pique ut och säger att gärna skulle välkomna fransmannen in i truppen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365