United får Perisic för rea-pris?

United får Perisic för rea-pris

Perisic till United till slut?

Efter kroatens fina insatser i sommarens VM-slutspel kommer Manchester United göra ett nytt försök för att värva Ivan Perisic.

Flertalet gånger under de senaste åren har Manchester United kopplats ihop med Ivan Perisic. Den snabba yttern har funnits på The Red Devils önskelistan under en längre tid men en affär har aldrig lyckats bli av. Den gångna sommaren såg en affär ut att kunna gå igenom men tillslut blev det inget. Istället hämnade man in andra namn till Old Trafford. Den gångna säsongen gick dock inte som man tänk sig när det kommer till Europaspelet och nu är man på jakt efter förstärkningar på nytt.

Kan ”reas” ut?

SE OCKSÅ: Grymma lönerna i United

Det har tidigare pratats om att prislappen har varit ett problem för att Inter ska gå med på att släppa sin kroatiske stjärna till England. Men nu verkar det problemet vara ute ur världen.

I alla fall om en ska tro London Evening Standard. Enligt den tidningen är Milano-klubben nu beredda på att släppa iväg VM-tvåan från 2018 för så lite som 350 miljoner kronor. Något som med tanke på 29-åringens kvaliteter, och dagens prislappar i den moderna fotbollen, rent av är ett reapris.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply