På väg bort: Morgan Schneiderlin vill lämna Manchester United

Kan inte ta plats i startelvan – nu vill han lämna

Det har inte varit lätt för Manchester United-spelaren att ta plats i startelvan. Nu vill han lämna klubben.

Under sommaren 2015 lyckades den dåvarande Manchester United-tränaren, Louis van Gaal, lägga beslag på den eftertraktade Morgan Schneiderlin  i Souhthampton. Men Saints-spelaren som kostade 25 miljoner pund, cirka 260 miljoner kronor, har inte lyckats etablera sig i laget och nu kan han komma att lämna klubben.

Kan gå till de regerande mästarna

Totalt har det inte blivit fler än fyra framträdanden, samtliga inhopp, för fransmannen och nu har han tröttat på situationen i Manchester United.

– Han har helt klart fått nog och vill lämna klubben, säger en anonym källa enligt the Sun.

Schneiderling nobbade såväl Arsenal som Chelsea för att gå till Manchester-klubben, men nu verkar det bara vara en tidsfråga innan han lämnar klubben. Redan i somras ryktades han kunna gå till Leicester City. Och de regerande mästarna sägs fortfarande ha intresse för United-spelaren.

”Kommer inte överens med Mourinho”

Samma anonyma källa säger till the Sun att en anledning till varför Schneiderlin med största sannolikhet kommer lämna stavas José Mourinho.

– Han är en stor talang och är fantastisk fotbollsspelare, men saker och ting har inte löst sig med Mourinho, säger han.

The Sun uppger också att Schneiderlin ska ha begärt att få lämna klubben med omedelbar verkan, något Mourinho inte ska ha haft några invändningar på.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply