Officiellt: Zlatan Ibrahimovic skriver på ettårskontrakt

Officiellt- Zlatan Ibrahimovic skriver på ettårskontrakt

Zlatan Ibrahimovic återvänder till United

Svensken som i april månad åkte på en otäck skada mot Anderlecht i Europa League är nu tillbaka. Zlatan har skrivit på ett ettårskontrakt med sin nygamla klubb.

Zlatan Ibrahimovic stannar i Manchester United det kommande året, det står klart på torsdagseftermiddagen då Premier League-klubben bekräftade det hela på sin officiella hemsida. Den svenske superstjärnan har under de senaste månaderna återhämtat sig från den otäcka skada han ådrog sig i Europa League den gångna säsongen och efter en längre tids rykten står det klart att han fortsätter spela sin fotboll på Old Trafford säsongen 2017/2018.

Officiellt- Zlatan Ibrahimovic skriver på ettårskontrakt

Får tröjnummer 10

På Manchester Uniteds officiella hemsida bekräftar man återkomsten för 35-åringen samtidigt som han kommer bära nummer tio.

Jose Mourinho är väldigt glad för överenskommelsen.

– Vi är lättade över att Zlatan är på rätt väg i sin återhämtning och minst lika glada över att ha hans ambition och rutin tillbaka i laget. Vi kommer vänta på honom tills han är tillbaka och jag är säker på att han kommer vara avgörande under andra halvan av säsongen.

Zlatan själv bekräftar att han alltid ville stanna i klubben.

– Jag är tillbaka för att avsluta det jag startade. Både jag och klubben ville heta tiden fortsätta vår resa tillsammans och jag kan inte bärga mig i väntan på att gå ut på Old Traffords gräsmatta igen. Jag måste tog ta mig tid för att slutföra återhämtningen. Jag har jobbat väldigt hårt och kommer fortsätta göra det för att vara i spelbart skick så snabbt som möjligt.

TIPS: Istället för att köpa PPV för 499kr. Sätt in 500 kr så får du spela för 1000 kr + se Mayweather vs McGregor direkt på Viaplay =>
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply