Officiellt: Fellaini förlänger med Manchester United

Officiellt: Fellaini förlänger med Manchester United

Stannar ytterligare 12 månader

Manchester United har offentliggjort att de har utnyttjat en klausul i Marouane Fellainis kontrakt och förlängt hans nuvarande kontrakt, som gick ut till sommaren, med ytterligare ett år.

Manchester United-mittfältaren Marouane Fellaini kommer att stanna i Manchester United i ytterligare ett år, detta bekräftar klubben idag via deras officiella hemsida. Mittfältaren, som hittills har fått spela nio matcher i från start men har gjort en del inhopp och bidrog även med sitt första mål för säsongen i ligacupen i första rundan av semifinalmötet mot Hull, men har kritiserats högt och lågt för sin brist på effektivitet. Tränare José Mourinho vill dock behålla den belgiske mittfältaren och ser en framtid för den centrale mittfältaren i klubben.

– Manchester United kan bekräfta att en klausul har utlösts i Marouane Fellainis kontrakt som kommer att förlänga hans kontrakt med klubben. Då han värvades från Everton på den sista dagen i sommartransferfönstret 2013 skrev belgaren på ett fyraårskontrakt med möjligheten till ännu ett år. Detta har nu utlösts och binder honom till Old Trafford åtminstone till sommaren 2018, skrev klubben på sin officiella hemsida.

Fellaini anlände från Everton tillsammans med dåvarande tränaren David Moyes, som fick ta över klubben efter att klubblegendaren Sir Alex Ferguson valt att tillslut dra sig tillbaka från jobbet. Moyes höll sig inte kvar särskilt länge i klubben men Fellaini har lyckats stanna, även om det inte alltid har gått jättebra för den 29-årige mittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply