Mino Raiola sågar Solskjaer: “Pogba är inte hans egendom”

Mino Raiola sågar Solskjaer: "Pogba är inte hans egendom"

Raiola till attack mot Solskjaer

Agenten kritiserar Manchester Uniteds norske tränare Ole Gunnar Solskjaer efter uttalanden om Paul Pogba.

Paul Pogba har ingen lätt period i Manchester United. Under en längre tid har spelaren kopplats ihop med en flytt från Old Trafford. I dagarna uttalade sig Ole Gunnar Solskjaer om superstjärnan.
– Paul är vår spelare, inte Minos. Jag har inte slagit mig ner med Paul och berättat för honom vad hans agent ska säga. Jag har inte pratat med Mino, den saken är säker, sa norrmannen.

Mino Raiola går nu ut på sociala medier och går till attack mot Solskjaer och menar att spelaren inte ägs av någon.

“Paul är inte min och absolut inte Solskjaers egendom, Paul är Paul Pogbas. Du kan inte äga en människa sedan en lång tid tillbaka i Storbritannien eller någon annanstans. Jag hoppas att Solskjaer inte vill föreslå att Paul är hans fånge”, skriver Raiola på Twitter och fortsätter:

“Men innan Solskjaer kommenterar saker och ting säger jag att han borde informera sig själv bättre om innehållet i det som har sagts. Jag är en fri medborgare som kan tänka och uttrycka mina tankar. Fram till nu var jag kanske för trevlig mot honom. Solskjaer borde bara komma ihåg saker som han sa till Paul i somras. Jag tror att Solskjaer kan vara frustrerad av olika skäl och blandar nu ihop några saker. Jag tycker att Solskjaer har andra saker att oroa sig för. Åtminstone om jag vore honom skulle jag göra det.

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2021.


SE ÄVEN: Så mycket tjänar Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply