Memphis Depay petas av José Mourinho efter uttalandet

bet365

United-anfallaren allt närmare en flytt

Efter att talat med media om en flytt fick Memphis Depay José Mourinho att se rött. Nu kommer nederländaren med största sannolikhet att lämna Manchester United redan i januari.

Memhpis Depay värvades till Manchester United den 1:e juli 2015 som 20-åringen med stor potential. Redan tidigt börjat den holländske anfallaren visa framfötterna och presterade bra i ett Manchester United som vid det här laget var långt ifrån sina forna glansdagar med Sir Alex Ferguson vid rodret.

Men sen vände det. United värvade stjärnor och när den kanske störste av de alla, åtminstone på anfallssidan, Zlatan Ibrahimovic anslöt sig fick Depay nöja sig med att sitta på bänken.

På väg bort från klubben

Under den pågående säsongen har det bara blivit fyra matcher i Premier League och en i ligacupen. Det har förvisso blivit tre starter i Europa League, men det har till mestadels berott på att Zlatan valt att inte spela dessa matcher.

På grund av den uteblivna speltiden har Depay nu visat stor frustration och det senaste har han öppet talat om en flytt från Manchester United. Det gjorde tränaren José Mourinho upprörd vilket i sin tur gjorde att portugisen höll holländaren utanför dagens matchtrupp mot Middlesbrough. I och med den här händelsen räknar de flesta med att anfallaren nu kommer att tillbringa sin sista dagar i United innan han lämnar klubben under januarifönstret.

Matchen vann Manchester United med 2-1. Zlatan hade en boll i nät men målet blev bortdömt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply