Manchester United har en plan för att värva Declan Rice

Manchester United vill värva Declan Rice i sommar

Det är ingen hemlighet att Manchester United är intresserade av att värva Declan Rice. Nu sägs klubben ha lagt upp en plan för att få till en värvning i sommar.

Declan Rice finns på önskelistan hos flera klubbar. Chelsea, Manchester United, Liverpool och Tottenham har alla sagts vara intresserade av spelaren som är en av West Hams viktigaste spelare.

Nu skriver The Athletic att Manchester United lagt in en högre växel i jakten på Rice och att man har en plan för att knyta till sig 22-åringen. Enligt siten ska The Red Devils vilja skicka Jesse Lingard i motsatt riktigt för att få ner prislappen på Rice. Lingard är för närvarande utlånad till West Ham och har gjort succé efter en dålig sejour på Old Trafford.

United sägs hoppas kunna sälja Lingard för cirka 25 miljoner pund för att sänka priset på Rice. Det är dock oklart hur mycket Hammers kommer att kräva för att släppa sin mittfältare efter säsongen. Spelaren värderas dock till 60 miljoner euro enligt siten Transfermarkt.

Denna säsong har det blivit 32 framträdanden för Rice vars kontrakt med West Ham sträcker sig till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Uppgifter: FC Barcelona intresserade av Alessio Romagnoli

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply