Manchester United håller koll på Harry Kane

Manchester United håller koll på Harry Kane

Riktar blickarna mot anfallaren

Manchester United vill värva Harry Kane om anfallarens kontraktsförhandlingar med Tottenham faller samman, uppger Independent.

De senaste dagarna har det talats om att Harry Kane och Tottenham har stött på problem i förhandlingarna om ett nytt kontrakt. Engelsmannen sägs vilja ha en lön på minst 100 000 pund i veckan, men Daniel LevyLondonklubbens ordförande, uppges vara ovillig att erbjuda en sådan lön. Detta beror på att Tottenham har en policy som säger att klubben inte kommer att betala sexsiffriga veckolöner. I samband med den här situationen har nu Manchester United börjat rikta blickarna mot vad som händer på White Hart Lane. Om 23-åringens förhandlingar med Tottenham faller samman vill United plocka in spelaren, enligt Independent.

Det hävdas att Jose Mourinho för tillfället efter en långsiktig ersättare till Zlatan Ibrahimovic. Där ska klubbledningen på Old Trafford se Kane som ett utmärkt alternativ.

Det här är inte första gången som den engelska spelaren kopplas ihop med en flytt till United. Under sommaren 2015 ryktades det bland annat om att storklubben hade lagt ett bud på Kane.

Långt kvar på kontraktet

Trots de senaste dagarnas spekulationerna sägs det även att Tottenham tar situationen med ro. Anfallarens nuvarande kontrakt med klubben gäller till och med 2020, vilket gör att man inte är särskilt rädda för att förlora spelaren. Det talas om att man kommer att försöka förhandla fram ett nytt avtal med Kane efter säsongens slut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365