bet365

Lous van Gaal kan nobba Zlatan Ibrahimovic

Lous van Gaal kan nobba Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic kan nobbas av Manchester United

Svensken som rapporterats vara mer eller mindre klar för spel på Old Trafford kan nu komma att behöva hitta en ny klubbadress, detta om Louis van Gaal får bestämma.

Zlatan Ibrahimovic gör en av sina bästa säsonger i karriären, detta trots hans höga ålder. Det har pratats mycket om var svensken ska spela nästa gång och det saknas inte intressanter för anfallaren som fyller 35 år i oktober månad. Det har pratats om allt från spel i Manchester United och MLS till Kina och nytt kontrakt med PSG men ännu har inte något beslut tagit.

Mycket pekade på att svensken skulle hamna i Manchester United men nu ser Zlatan ut att behöva välja en annan klubb, detta om man ser vad Louis van Gaal sa till The Guardian.

– Jag gillar våra unga spelare för att de redan är medvetna om kulturen i Manchester United och det var samma sak i Ajax, Barcelona och Bayern München. Vi behöver förbättra vårt urval av spelare, för att när jag tog över så hade vi sex eller sju spelare som var över 33 år gamla, säger Van Gaal till The Guardian.

– Ingen tänker på det längre för de är borta. Nu har vi ett mycket yngre lag, men behöver föryngras ännu mer då det krävs kreativa spelare i anfallet och snabba spelare.

Holländaren fick även frågan om intresset för att skriva kontrakt med Zlatan till nästa säsong.

– Man vet aldrig? Jag kan inte säga något i det ämnet. Han är däremot redan 34 år och jag har precis pratat om åldern på spelare som jag lät gå.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365