Jose Mourinho: Därför stannar Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

Jose Mourinho övertygad: Zlatan Ibrahimovic stannar i Manchester United även nästa säsong

Manchester Uniteds tränare Jose Mourinho säger i en intervju till den engelska sajten Sky Sports att han är övertygad om att Zlatan Ibrahimovic kommer stanna kvar i Manchester-laget även efter att den här säsongen tagit slut.

Manchester United har inte alls fått den start på säsongen som de hoppats på. De är förvisso vidare i Europa League och FA-cupen, samtidigt som de är i final i den engelska Ligacupen. Men det har inte alls varit ett stabilt United den här säsongen, vilket tydligt kunnat märkas i ligaspelet.

I Premier League parkerar Manchester-klubben på en sjätteplats, efter Liverpool. De har i dagsläget hela 14 poäng upp till ettan Chelsea, men bara fem poäng för att nå andraplatsen där Tottenham just nu befinner sig.

“Han är målmedveten och envis”

Zlatan Ibrahimovic har dock gjort 15 mål på 22 omgångar och kan inte lastas för de tunga nederlagen. Vissa har spekulerat i att svensken med sin jättelön ska lämna United i sommar, men det tror inte lagets tränare på.

– Jag är fullkomligt övertygad om att han kommer stanna även nästa säsong. Den här säsongen har inte gått riktigt som Zlatan hoppats på, men jag vet att han är både målmedveten och envis och därför kommer han stanna, säger Mourinho till Sky Sports.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply