bet365

Fler klubbar vill köpa De Jong

Fler klubbar villa köpa De Jong

Dragkamp Frenkie de Jong

Flera storklubbar har blandat sig in i kampen om den 21-åriga talangen jagas av många av de största klubbarna.

Manchester United, Real Madrid, Tottenham, Inter… ja, listan kan göras lång för de som är intresserade av att köpa den holländske fotbollstalangen Frenkie De Jong. The Sun rapporterar till exempel om att de här storklubbarna kan vara på väg att spräcka 300 miljoners-gränser.

Många klubbar intresserade

SE HÄR: Rasmus Dahlin lön

Den senaste spelaren att blandas ihop med United är holländaren Frenkie de Jong. Den 21-årige mittfältaren är Ajax senaste guldklimp, och snart kan de redan vara på väg att förlora honom. Inte minst eftersom några Premier League-klubbar visat intresse. Det började med Tottenham, och nu är även United där och drar, i spelaren som värdes upp till över 250 miljoner kronor till en början, även om siffran har stigit.

Och fler finns det. Men vem är egentligen Paqueta då? Jo, han är fostrad i Flamengo, och tog för knappa året sen steget upp från U20-laget till A-laget. Väl där har han imponerat stort.

Men snart lär den nu 21-årige brasilianaren vara ett mer känt namn för även den europeiska fotbollspubliken. Det beror ju på att flera större klubbar i Europa har visat intresse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply