bet365

Efter stämplingen på Zlatan Ibrahimovic – nu stängs Tyrone Mings av i fem matcher

Stämplade Zlatan – stängs av i fem matcher: ”Vi är besvikna”

Zlatan Ibrahimovic armbågade Tyrone Mings och fick tre matchers avstängning. Mings svarade med att stämpla svensken i huvudet, och nu har försvararens dom kommit: fem matchers avstängning i Premier League.

Det kom att bli ett infekterat möte, matchen mellan Manchester United och AFC Bournemouth. Gästerna hade redan ställt till det för många topplag och United fick smaka på kustlagets tuffa försvar.

Matchen slutade 1-1 och Zlatan Ibrahimovic missade straff, men det som skulle komma att hamna i fokus var duellerna mellan Zlatan Ibrahimovic och Manchester United. De båda spelarna hamnade i heta närkamper, och nu har båda stängts av.

Får fem matcher – är besvikna

Beskedet om att Zlatan skulle bli avstängd i tre matcher kom först, och den svenske superstjärnan blev kallad för psykopat efter sin fula armbåge. Mings avstängningsbesked kom under onsdagseftermiddagen, och klubben – till skillnad från Zlatan – är inte alls lika accepterande till avstängningen.

– AFC Bournemouth är extremt besvikna över FA:s beslut att bedöma Tyrone Mings skyldig och stänga av honom i fem matcher.”, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Bournemouth får nu alltså klara sig utan sin försvarare i fem matcher. Manchester United måste klara sig utan Zlatan i två ligamatcher plus ett FA-cupmöte mot Chelsea. I Uniteds match mot Rostov kommer dock svensken att finnas tillgänglig.

LÄS MER: Zlatans monsterlön i Manchester United

 

Efter stämplingen på Zlatan Ibrahimovic - nu stängs Tyrone Mings av i fem matcher

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply