Di Maria linkade av med skada när Manchester United vann enkelt

Manchester United var på jakt efter tredje raka segern när ett formsvagt Hull City gästade Old Trafford.

Hemmalaget inledde också piggt, men man drabbades av ett rejält bakslag när Angel Di Maria tvingades byta med en skada efter 13 minuters spel. Trots det skulle man, bara 3 minuter senare, ta ledningen genom Chris Smalling efter en hörna där domaren Anthony Taylor fick ta hjälp av målteknologin för att säkerställa att bollen passerat mållinjen.

I matchminut kom även 2-0 genom Wayne Rooney. 29-åringen fick ett tillbakaspel av Robin van Persie och borrade snyggt ner bollen intill McGregors högra stolpe.

Den andra halvleken var något av ett sömnpiller, där United kontrollerade sin ledning mot ett Hull som hade förtvivlat svårt att vaska fram målchanser. I den 66:e minuten skulle dock Robin van Persie väcka Old Trafford-publiken rejält när han dunkade in 3-0 med ett stenhårt skott upp i första krysset.

Det blir inga fler mål, och resultat gör att Manchester United återtar fjärdeplatsen i tabellen. Hull har inte en enda seger på de fem senaste och fortsätter sladda i tabellen.