De Gea vägrar skriva långtidskontrakt

De Gea vägrar skriva långtidskontrakt

Målvakten vill inte skriva nytt kontrakt – på väg bort?

Manchester United är långt ifrån där klubben vill vara. Resultatmässigt går det trögt, samtidigt som klubben inte lyckas övertyga de största spelarna att stanna. 

För det gamla storlaget har mycket gått snett det senaste. Inte minst lyckas de inte få sina stjärnor – något som var självklart förut – att stanna.

Paul Pogba ryktas bort, och samma sak gäller för David De Gea. Istället för att göra som Luke Shaw, och förbereda ett långtidskontrakt, så ska spelaren nu vara på väg bort. Det uppger The Sun, och det finns en väldigt intresserad klubb.

Kan gå till PSG

LÄS HÄR: Manchester United-stjärnornas löner

Men trots det kan den spanske storstjärnan vara på väg bort. Det har ryktats om att PSG ska vara intresserade av spelaren. Trots att de tog in Buffon gratis från ”Juve” i sommar så vill den franska storklubben nu ta in ett yngre namn.

Då har David De Gea omnämnts några gånger. Samtidigt som Manchester United har en riktigt tung säsongsstart bakom sig, så vill Paris-laget ha en målvakt för att en gång för alla kunna vinna Champions League. Samtidigt verkar då De Gea strunta i att skriva ett nytt kontrakt, som var så nära förut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply