Bastian Schweinsteiger kräver monstersumma för att lämna United

bet365
Bastian Schweinsteiger kräver monstersumma för att lämna United

De vill försöka komma fram till en lösning

Manchester Uniteds mittfältare Bastian Schweinsteiger är inte jättepopulär hos tränare Jose Mourinho och får ingen speltid, vilket kan resultera i att United försöker förhandla om att avsluta mittfältarens kontrakt men Schweinsteiger kräver att de betalar ut resten av hans lön som kommer landa på 13,8 miljoner pund.

Bastian Schweinsteiger lämnade sin ungdomsklubb Bayern München i Tyskland, där han spelat under hela sin karriär, för att ge det en chans i Manchester United, sommaren 2015. Under det första året gick det rent allmänt väldigt upp och ner för laget men tysken hade också svårt att acklimatisera sig, men fick speltid och gjorde en del bra insatser. Men under nye tränaren Jose Mourinho har saker och ting inte gått så bra. Schweinsteiger har inte fått någon speltid och den portugisiske tränaren verkar inte ha speciellt mycket till övers för mittfältaren. Under sommaren var 32åringen tillgänglig för försäljning men på grund av hans höga lönekrav och ovilja att gå ner i lön så blev någon försäljning aldrig av.

Därför försöker klubben nu komma fram till en lösning som innebär att de kan avsluta Schweinsteigers kontrakt och gå skiljda vägars skriver Squawka. Han står under kontrakt med Manchesterlaget till 2018 men har blivit tillsagd av Mourinho att han inte har någon framtid i klubben. Schweinsteiger sägs tjäna ungefär 150 000 pund i veckan och han skall vilja ha resten av sin deal betald för att han skall lämna klubben. Detta innebär att United behöver betala ut ungefär 13,8 miljoner pund till mittfältaren, men de är hoppfulla om att kunna förhandla med och nå fram till en överenskommelse med Schweinsteigers representanter.

Tysken sägs vara lockad av att spela i MLS, den amerikanska fotbollsligan och släppte i augusti ett officiellt uttalande där han menade på att United kommer att bli hans sista klubb i Europa.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365