”Bale är Ronaldos efterträdare”

Cristiano Ronaldo anlände till den spanska huvudstadsklubben år 2009 och har varit en stor faktor till klubbens framtåg under alla år.

Den portugisiske superstjärnan fyllde 30 år i februari och har under en längre tid ryktats bort från Santiago Bernabeu. Främst har han kopplats ihop med en flytt till sin forna klubb Manchester United.

Nu rapporterar spanska Sport att Madrid-presidenten Florentino Perez känner sig osäker inför Ronaldos framtid hos ”Los Blancos” och att man är redo att sälja honom inom de två kommande somrarna.

Portugisens ålder och det faktum att han varit mer skadedrabbad det senaste jämfört med tidigare år gör att Perez tror att han passerat sina bästa år.

Enligt tidningen ska klubben ha öronmärkt Gareth Bale som Ronaldos efterträdare trots att walesaren uttryckt sitt missnöje hos Real.

Det har tidigare ryktats att Bale hävdat att han vill lämna klubben på grund av en dålig relation till Ronaldo och att han har haft svårt att anpassa sig i Madrid sedan han lämnade Tottenham inför fjolårssäsongen.

Men med tanke på att en flytt för 30-åringen kan bli aktuell så kan Bale ändra sig och stanna i den spanska huvudstaden.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply