Manchester United tar emot rekordbud på Schneiderlin

Manchester United tar emot rekordbud på Schneiderlin

West Bromwich budar dyrt på Morgan Schneiderlin

Morgan Schneiderlin har inte startat en enda match för Manchester United i Premier League denna säsongen och han är nu på väg bort. West Bromwich har lagt ett bud på fransosen som skulle innebära ett nytt rekord för klubben.

Manchester United har verkligen kommit igång efter en väldig svag inledning i Premier League. Man kommer få svårt att vinna hela ligan redan i år, men mycket talar för att man ska kunna lyckas komma ut i Champions League nästa säsong. En av syndabockarna i truppen är också på väg bort från klubben för att göra plats för nya spelare, så som Victor Nilsson-Lindelöf.

En spelare som har haft en extremt tung säsong är Morgan Schneiderlin. Förra årets dyra nyförvärv har varit väldigt svag när han väl spelat och den högavlönade mittfältaren är nu på transferlistan. Enligt Transfermarketweb har Manchester United tagit emot ett bud på 18.5 miljoner pund på mittfältaren från West Bromwich, ett rekordbud från The Baggies.

Kostade nästan 300 miljoner

När Manchester United värvade Schneiderlin från Southampton förra sommaren pungade man upp nämre 300 miljoner kronor för 27-åringen. Med tanke på prislappen och hans prestationer lär han knappast rankas som en av de bättre spelarna Manchester United någonsin haft.

Istället ser han ut att hamna i West Bromwich som överraskar i årets Premier League. Om han går dit kommer han bli klubbens dyraste köp genom tiderna. Även Everton sägs vilja ha Schneiderlin men West Bromwich leder kampen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply