Manchester United redo med miljardbud på Paul Pobga

Mourinho redo att öppna plånboken

Manchester United är redo betala över en miljard för att knyta åt sig Juventus Paul Pogba. Det skriver engelska Independent idag. Enligt tidningen ska den italienska klubben vara redo att sälja. 

Precis som förra sommaren lär Paul Pogba vara en av de spelare som det kommer ryktas mest om. Fransmannen har tidigare i vår redan kopplats ihop med Chelsea och Premier League-rivalen Manchester City, och lär säkerligen ha varenda toppklubb i Europa efter sig. Det är dock en stor skillnad mellan att vara intresserad och ha råd – och som tidigare bekant lär klubben som vill värva mittfältaren behöva tumma rejält på sin plånbok. Något som Jose Mourinhos Manchester United nu verkar ha accepterat, enligt ansedda Independent ska klubben nämligen vara redo att betala mer än de 86 miljoner pund (en miljard kronor) som Real Madrid köpte Gareth Bale för 2013.

La Liga-klubbarna utmanar

Föga oväntat ska det dock inte bara finnas intresse i Premier League för den franske landslagsmannen, utan även de spanska giganterna Real Madrid och Barcelona uppges vilja värva Pogba. Sedan tidigare har även Paris Saint-Germain visat intresse.

Paul Pogba är givetvis med i Frankrikes trupp till EM 2016 och det är inte omöjligt att stjärnans värde kommer stiga ännu mer om värdnationen går långt i turneringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365