Manchester United på väg att kalla hem Tyler Blackett

Premier League-klubben agerar i skadekrisen

Manchester United har det tufft på skadefronten. Flera försvarare är frånvarande vilket gör att man nu kan tvingas kalla hem Tyler Blackett från Celtic.

Det har varit en turbulent tid för Manchester United det senaste. Förutom att Louis van Gaal hänger löst som tränare så har skadorna i backlinjen kommit en efter en. Spelare som Matteo Darmian, Marcos Rojo, Antonio Valencia och Luke Shaw är alla på skadelistan. En del av spelarna, däribland Shaw som återhämtat sig bra från sin dubbla benfraktur, är så småningom på väg tillbaka men kommer inte att vara tillgängliga på ett bra tag trots det.

Vill kalla hem försvararen

Enligt Daily Mail så vill Van Gaal nu kalla hem utlånade Tyler Blacket, som för närvarande spelar i Celtic. 21-åringen har gjort sju matcher i Skottland men kan nu få återvända till Old Trafford för att styra upp Uniteds försvar. Man har även fått flytta upp Axel Tuanzebe och Cameron Borthwick Jackson till A-truppen under den rådande skadekrisen.

Manchester United ställs mot Stoke City på annandagen, en match som kräver vinst för att hålla sig kvar på Europaplatserna och för att behålla Louis van Gaal.


					

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply