Manchester City intresserade av Leonardo Bonucci

Manchester City intresserade av Leonardo Bonucci

Bonucci till Manchester City?

Pep Guardiola har vid flera tillfällen visat intresse för Leonardo Bonucci. Nu vill spanjoren göra ett nytt försök att värva försvararen.

När Vincent Kompany lämnade Manchester City förra sommaren valde Manchester City att inte ersätta belgaren som återvände till Anderlecht. Denna säsong har det inte gått lika bra för The Citizens och nu sägs man vilja hämta in en försvarare av rang. Pep Guardiola ska enligt uppgifter vara förtjust i Leonardo Bonucci och ser 32-åringen som den perfekta värvningen inför nästa säsong.

Tidigare har Bonucci tackat nej till en flytt utanför Italien på grund av familjeskäl. Nu vill City göra ett nytt försök att knyta till sig Juventus-stjärnan. Det är Calciomercato som rapporterar om intresset då Guardiola inte ska vara nöjd med varken Nicolas Otamendi eller John Stones.

Det kommer dock inte bli en lätt affär för engelsmännen. Juventus med tränaren Maurizio Sarri i spetsen ska se Bonucci som en stöttepelare i laget och ska inte vara intresserade av att släppa honom.

Leonardo Bonucci har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Mohamed Sissoko: “Paul Pogba vill till Juventus”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply