bet365

Bekräftat: Leroy Sané på väg till Manchester City

Bekräftat: Leroy Sané på väg till Manchester City

Inte med på Schalke 04:s träningsläger

Leroy Sané är i Manchester på väg att skriva under för Manchester City, rykten som länge har cirkulerat och som nuvarande klubben Manchester City också själva har bekräftat på sin officiella Twittersida.

Leroy Sané har tack vare en riktigt stabil säsong i Schalke 04 i Bundesliga samt för Tyskland i diverse vänskapslandskamper gjort ett starkt intryck med sin självsäkra spelstil och har fått många klubbar att vrida sina huvuden efter den unge attackerande mittfältaren. Det har länge ryktats att Pep Guardiola, numera i Manchester City, är ett stort fan, som har mött ynglingen tidigare i Bundesliga med sitt förra lag Bayern München och vet vad Sané kan visa upp för kvalitéer och nu ser det ut som att ryktena håller på att materialiseras till någonting konkret.

Schalke 04 bekräftade tidigare under dagen på sin officiella Twitter att Sané är i Manchester och inte reser med laget på träningslägret i Österrike. Den unge yttern har sedan tidigare bett Schalke om att få lämna klubben och The Daily Star skriver att affären kommer vara värd runt 35 miljoner pund för Sané.

Den 20årige mittfältaren gjorde åtta mål och sex assists för Schalke under förra säsongen då klubben slutade på en femteplats i Bundesliga. Sané var även med Joachim Löws Tyskland i Frankrike för EM 2016 och gjorde ett sent inhopp i tyskarnas 2-0 förlust mot Frankrike i semifinalen.

Detta innebär att, om affären går igenom, Sané blir en av Peps nya tillgångar i City tillsammans med Nolito från Celta Vigo och Ilkay Gündogan från Borussia Dortmund.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply