Wilfredo Caballero kan lämna Manchester City

Wilfredo Caballero kan lämna Manchester City

Målvakten öppnar för flytt från Manchester City

Wilfredo Caballero uppges ha tröttnat på att agera andrefiol bakom Joe Hart. Nu öppnar målvakten för en flytt från Manchester City.

I söndags blev Wilfredo Caballero matchhjälte när Manchester City slog Liverpool på straffar i ligacupfinalen. Målvakten stod för tre räddningar. Men när City ställdes mot Liverpool i Premier League den här veckan var ordningen återställd när han bänkades till förmån för Joe Hart. Liverpool vann matchen med 3-0. Nu uppges 34-åringen ha tröttnat på sin situation på Etihad Stadium, där en flytt nu verkar aktuell.

Kan lämna City – vill stanna i England

I en intervju med The Sun förklarar spelaren sina känslor gällande en fortsättning i City, då han har kontrakt med klubben fram till 2017.

– Det är tufft att vara andremålvakt, men eftersom jag lämnade Malaga för City så var jag beredd på detta, säger argentinaren och fortsätter:

– Hart har gjort det bra, men jag kämpar för att förbättra min plats. Jag funderar inte på att flytta tillbaka till Argentina. Jag njuter av min tid här. Jag skulle vilja fortsätta spela här i Man City. Men om jag inte kan spela regelbundet för Man City, då skulle jag vilja spela för ett annat lag här i Premier League.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365