Valdes till ligakonkurrenten?

Victor Valdes väntas lämna Manchester United i januari

Efter bristande speltid i Manchester United ser Victor Valdes ut att lämna klubben när transferfönstret öppnar på nytt i januari. Enligt uppgifter ska ligakonkurrenten Newcastle vara intresserade av att knyta an honom.

Newcastle har det tufft på målvaktsfronten nu efter att både Tim Krul och Karl Darlow dragit på sig skador.
Sedan tidigare är det bekräftat att Krul kommer att missa resten av säsongen på grund av korsbandsskadan han ådrog sig under landslagssamlingen med Holland medans Darlow sägs vara tillbaka i spel om ungefär en månads tid.
Med Krul borta resten av säsongen kommer det uppgifter om att Newcastle vill plocka in en ersättare på den positionen och Manchester Uniteds Victor Valdes sägs vara högst upp på tränaren Steve McClarens önskelista.

Det är tidningen Sunday People som kommer med uppgifterna om att Newcastle ska vara intresserade av att plocka in Valdes till klubben under januarifönstret för att täppa till hålet Krul lämnat bakom sig.
Valdes agent har tidigare betonat att 33-årigen kommer att lämna Manchester United då han inte fått den speltiden och rollen han önskat i klubben.

Newcastle sägs dock inte vara ensamma om att vilja ha Valdes signatur. Chelsea, Liverpool och Sevilla har också nämnts vara intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365