Uppgifter: Atlanta sätter prislapp på Éderson

bet365
Uppgifter: Atlanta sätter prislapp på Éderson

Flera engelska klubbar har anmält sitt intresse för att värva Atlantas mittfältare Éderson till sommaren. Nu ska de intresserade lagen ha blivit informerad om en prislapp.

Efter att ett stort antal klubbar, framför allt från England, visat intresse för Atlantas defensive mittfältare Éderson öppnar nu Atlanta dörren för en försäljning. 24-åringens insatser under det senaste året har skapat ett stort intresse för brassen och nu har intresserade klubbar fått veta vad som krävs för att få till en affär.

Enligt La Gazzetta dello Sport ska framför allt Manchester United och Liverpool vara intresserade av spelaren som nu fått en prislapp på 40 miljoner euro. Förutom United och Liverpool ska även Arsenal, Newcastle, Tottenham och Juventus lura i vassen i hopp om att kunna hämta in spelaren.

Atlanta sägs dock inte ha något behov av att sälja spelaren efter att man den gångna sommaren sålde Rasmus Højlund för en hög summa till Manchester United inför säsongen. Man kommer dock att lyssna på de bud som kommer in samt anpassa sig efter spelarens vilja.

Éderson har denna säsong stått för sex mål och en assist på 30 matcher i Atlanta.

Han har kontrakt med klubben till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Newcastle kräver kvarts miljard av Man United – för en sportchef

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply