bet365

Rafa Silva till Liverpool?

Rafa Silva till Liverpool?

Liverpool vill snuva Manchester United

Enligt Daily Mirror vill Liverpool värva Rafa Silva från Braga och på så sätt snuva Manchester United på en värvning av spelaren.

I februari sades det att Manchester United var på väg att lägga ett bud på Rafa SilvaBragas 23-åriga mittfältare. Klubben har följt spelaren under en längre tid och sägs försöka värva mittfältaren under sommarens transferfönster. Nu vill Liverpool stoppa rivalens planer.

Enligt Daily Mirror är även Liverpool intresserade av att värva Silva och man sägs nu göra allt för att snuva rivalen på mittfältstalangen. Källor inom Braga säger att representanter för Liverpool ska ha varit i kontakt med den portugisiska klubbens diton och även med spelarens agent Jorge Mendes.

Dessvärre för Liverpool kan faktumet att Jorge Mendes är Silvas agent försvåra klubbens möjligheter att värva spelaren. Mendes har en god relation till Jose Mourinho, som kan vara på väg till Manchester United. Om så blir fallet kan det vara möjligt att agenten hellre ser att Silva flyttar till Old Trafford.

Silva har imponerat i flera matcher i den portugisiska ligan den här säsongen och har gjort åtta mål. Detta har gjort att flera av Europas stora klubbar har fått upp ögonen för spelaren. Han har en utköpsklausul på 15.4 miljoner pund. Det mesta talar för att han lämnar Braga i sommar, då han har uttryckt en önskan om att spela i Premier League under nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply