Manchester United 3-1 Liverpool – fem saker vi lärde oss!

Manchester United 3-1 Liverpool - fem saker vi lärde oss!

Manchester United vs Liverpool: 5 saker vi lärde oss av matchen

En stor vinst för Manchester United över ärkerivalen Liverpool innebär att man hakar på i toppstriden med Arsenal och Manchester City, medan Liverpool har ett något tuffare utgångsläge i guldstriden.

De första 45 minuterna var kanske de tråkigaste under denna säsongsinledning, då lagen slarvade med bollen och slog ett plågsamt stort antal felpassningar. Det fanns inte enda riktig målchans under hela halvleken, utan Marouane Fellaini fick iväg ett risigt avslut efter att Simon Mignolet Liverpool höll på att skänka ett mål till Manchester United. Andra halvlek blev däremot stor underhållning, då lagen mäktade med 4 fina mål och ännu fler farliga anfall. Efter helgens största match har vi här några saker som vi har lärt oss efter matchen.

1. Daley Blind är inte Manchester Uniteds svaga länk

Holländaren har pekats ut som en svag länk i Louis van Gaals lagbygge, då han får spela mittback – något som inte är hans naturliga position. Han briljerade mot Liverpool, inte bara med sitt vackra 1-0-mål, utan han var även en bjässe i försvaret och räddade United vid ett flertal tillfällen. Han är alltså inte en svag länk, utan kan vara en nyckelspelare.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply