Liverpoolstjärnan vill ha mer pengar för att stanna

Raheem Sterling anses av många som en av de viktigaste spelarna i Brendan Rodgers lagbygge. Liverpool har under den senaste tiden försökt förlänga stjärnans nuvarande kontrakt utan att lyckas. När klubben nu lade upp sitt tredje kontraktsförslag på bordet så hoppades man att den saftiga veckolönen på 100.000 pund skulle få 20-åringen att stanna på Anfield. Men nu uppger Daily Mirror att Sterling återigen tackat nej.

Enligt den engelska tidningen är önskemålet från Sterling att få en veckolön på 130.000 pund, i samma klass som anfallspartnern, Daniel Sturridge. Manchester City och Real Madrid har länge varit ute efter den hypersnabbe forwarden och kommer att möta lönekraven om landslagsmannen bestämmer sig för att lämna. VD:n Ian Ayre och klubbens amerikanska ägare ska nu träffas i Boston och diskutera hur man ska gå vidare med situationerna kring Sterling och Jordan Henderson, som även han förkastat det senaste kontraktsförslaget.

Sterling har fortfarande mer än två år kvar på kontraktet och trots sin ringa ålder har han redan spelat 118 matcher för Merseysideklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply