Liverpools kräftgång fortsätter – bara en poäng i Bulgarien

Liverpool har startat den här säsongen trevande, man har till exempel bara vunnit 7 av 19 tävlingsmatcher hittills under den här säsongen. Och dagens match borta mot Ludogorets byggde bara på klubbens allt mer negativa svit.

Redan i den 3′ minuten tog hemmalaget ledningen genom Dani Abalo, som dock fick en hel del hjäp på traven av Simon Mignolet som stod för en riktig målvaktstavla. Redan fyra minuter senare kunde dock Rickie Lambert ge Brendan Rodgers mannar lite andrum genom sitt nickmål, men även han fick en hel del hjälp av motståndarlaget, vars backar helt enkelt inte kunde få bort bollen från eget straffområde.

Strax innan halvtid åkte Ludogorets på ytterligare en kalldusch, efter att Jordan Henderson enkelt kunde avsluta ett inlägg från Raheem Sterling i öppet mål. Men i den 87′ minuten kunde Georgi Terziev efter några minuters press från det bulgariska laget kvittera till 2-2, vilket till slut gav en poäng till vardera lag.

Liverpool placerar sig efter dagens kryss nu på en tredjeplats i grupp B, med chans till Champions League-slutspel, samtidigt som Ludogorets nu är helt avsågade från vidare avancemang.