Liverpool vill inte värva Andros Townsend

Liverpool vill inte värva Andros Townsend

Jürgen Klopp vill värva andra spelare istället

Enligt Daily Mirror är Liverpool inte intresserade av att värva Andros Townsend från Newcastle.

Sedan det blev klart att Newcastle åker ut ur Premier League har flera spelare ryktats lämna klubben. En av de hetaste spelarna på marknaden är Andros Townsend. I maj sades det att West Ham vill värva Andros Townsend. En annan klubb som har hävdats vara på jakt efter engelsmannen är Liverpool men nu verkar de ha ändrat sig.

Enligt Daily Mirror vill Liverpool inte värva Townsend. Källor inom föreningen säger att tränaren Jürgen Klopp inte har yttern på sin önskelista över offensiva nyförvärv. Klopp vill istället plocka in bland annat Sadio Mane från Premier League-kollegan Southampton. Dessutom har det ryktats om att Liverpool jagar Mateo Kovacic, som kan vara på väg att lämna Real Madrid.

Om Andros Townsend väljer att lämna Newcastle innebär det att han endast spenderade ett halvår på St James Park. I januari lämnade han Tottenham för att ansluta till sin nya klubb. Engelsmannen har tidigare under sin karriär även spelat för lag som Queens Park Rangers och Leeds United.

Samtidigt som det verkar som att Newcastle tappar Townsend är laget även på jakt efter nya spelare. På så sätt vill man se till att sejouren i The Championship blir ettårig, precis som säsongen 2009/2010. Bland annat har det påståtts att Rafa Benitez vill värva Alvaro Arbeloa till Newcastle, och i april uppgavs det att Newcastle jagar Kieran Gibbs.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365