Liverpool budar på Piotr Zielinski

Liverpool budar på Piotr Zielinski

Napoli fortfarande med i matchen om den polska talangen

Liverpool är nära en fjärde sommarvärvning. Klubben har budat på Piotr Zielinski och polacken ska vilja lämna Udinese för Anfield. Budet rapporteras ligga på 9.5 miljoner pund. 

Under en längre tid har Jurgen Klopps Liverpool varit på jakt efter den polske Udinese-mittfältaren Piotr Zielenski. 22-åringen imponerade i Empoli under den gångna säsongen och den engelska klubben har scoutat spelaren under en längre tid. Redan för ett par veckor sedan kom det uppgifter om att Zielinski var nära Liverpool, men det hela har dragit ut på tiden.
Nu har dock Liverpool tagit tag i situationen på riktigt och lagt ett bud, som enligt The Guardian ligger på 9.5 miljoner pund.

Vill till Liverpool

Jurgen Klopp själv ska ha ringt upp Zielinski och förklarat att han ser honom som en viktig spelare redan kommande säsong på Anfield. 22-åringen själv ska se stora möjligheter vid en flytt och ser Liverpool som sitt främsta alternativ vid en budgivning.
För konkurrens finns det. Framför allt Napoli har visat stort intresse och lagt ett bud på spelaren, som enligt klubbens direktör godkänts av Udinese.
– Liverpool har lagt ett bud och Zielinski vill flytta dit. Men vi försöker övertyga spelaren om att välja oss, och vi har en överenskommelse med Udinese, säger Aurelio De Laurentiis enligt The Guardian.
Napoli ska alltså ha lagt ett högre bud, men Liverpool vill i nuläget få igenom en övergång genom att använda Zielenskis egen vilja.

Spelar EM

Piotr Zielinski själv befinner sig just nu i Frankrike för att spela EM. Den polske talangen satt visserligen kvar på bänken under landets 1-0-seger mot Nordirland igår, men återfinns ändå på Silly Season Sveriges lista över tio talanger som kan få sitt genombrott under mästerskapet.
 Jurgen Klopp har sedan tidigare gjort klart med tre spelare som ansluter i sommar – Marko Grujic, Joel Matip och Loris Karius – och mycket pekar alltså på att Piotr Zielinski blir den fjärde.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365