Liverpool i samtal med Piotr Zielinski

Liverpool i samtal med Piotr Zielinski

Spelaren bekräftar själv intresset från klubben

Liverpool är intresserade av Udineses mittfältare Piotr Zielinski som för tillfället är på lån i Empoli och spelaren har nu själv bekräftat att det finns ett intresse från England.

Liverpool sägs vara väldigt intresserade av Piotr Zielinski, den polske landslagsmannen som för tillfället är utlånad från Udinese till Empoli. Nu bekräftar spelaren själv att det finns ett intresse enligt Metro. Zielinski har blivit starkt ihopkopplad med en flytt till Mersysidelaget och spelarens egna kommentar stärker ryktena om en flytt till England.

– Det finns mycket sanning i ryktena om Liverpool, Jürgen Klopp är intresserad av mig, vi har haft en del samtal, sade Zielinski till den polska Sportowe Fakty.

– Jag tänker inte alltför mycket på det för tillfället dock, jag har fortfarande ett par matcher att spela för Empoli och efter det så är det EM 2016 i Frankrike.

Den 21årige mittfältaren erkände även nyligen att han skulle vilja spela bredvid Philippe Coutinho i Liverpools mittfält. Zielinski började sin professionella karriär i Serie A och Udinese 2012, sin första match fick han göra som avbytare i den 91:a minuten i en match mot Cagliari. Sedan 2014 är han på lån till Empoli. Zielinski har även spelat i samtliga U-lag i Polen innan han 2013 fick göra sin debut för Polens seniorlandslag. Han har spelat 13 matcher och gjort 3 mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply