Kolo Touré vill förlänga med Liverpool

Kolo Touré vill förlänga med Liverpool

Kolo Touré kan stanna i Liverpool även nästa säsong

Säger till lokaltidningen Liverpool Echo att han kommer att kämpa hela säsongen för att skriva ett nytt kontrakt med Anfield-klubben.

Sommaren 2013 blev Kolo Touré helt klar för Liverpool men hans insatser i den röda tröjan har varit upp och ner. Kolo Touré har dock under de senaste månaderna spelat allt bättre och har varit en av lagets bästa mittbackar. Nu ska han enligt Sky Sports vilja förlänga sin vistelse på Merseyside och huvudpersonen själv är säker på att ett erbjudande kommer komma, antingen från hans nuvarande klubb eller utifrån.

– Jag har inte haft några kontraktsförslag än denna säsong, men om jag fortsätter att spela som jag gör nu är jag säker på att dörrar kommer att öppnas för mig.

34-åringens kontrakt går ut efter säsongen men Touré är säker på att han stannar kvar i klubben som redan har värvat in en försvarare till nästa säsong, Joël Matip.

– jag är en krigare och jag kommer att kämpa ända till slutet. Om jag fortsätter att att prestera bra kommer folk ändra sina tankar (om ett nytt kontrakt). Ibland kan man ändra folk tankar om något genom att visa upp sig på planen, vilket även är något som jag gör just nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365