Klopp uttalar sig om Liverpool-jobbet

Jürgen Klopp blev konfronterad och uttalade sig om Liverpool

Brendan Rodgers fick sparken efter 1-1-matchen mot Everton i söndags och jakten på en ersättare började direkt. Vi listade tio tänkbara namn som kunde ta över efter Rodgers och snart står det troligtvis klart att det blir Jürgen Klopp som tar över.

Efter en svag säsongsinledning för Liverpool hade Brendan Rodgers det hett om öronen. Inför derbyt mot Everton hade han fått ultimatumet av klubbledningen – vinn eller försvinn. Matchen slutade 1-1 trots en tidig Liverpool-ledning och Rodgers avgång meddelades några timmar efter slutsignalen.

Han var märkbart upprörd över beslutet och uttryckte sitt missnöje i media under måndagen. För Liverpool började jakten på en ny tränare direkt och det var i huvudsak tre namn som poppade upp i media: Jürgen Klopp, Carlo Ancelotti och Frank De Boer. Efter endast två dagars letande och förhandlande ser Liverpool ut att ha kommit överens med ett av namnen.

Reporter har frågat Klopp om Liverpool

Tyska tidningen Bild konfronterade Klopp i utkanterna av Leverkusen där tysken befann sig. Det var en kortfattad intervju som bara innehöll en fråga och ett svar:
– Hej herr Klopp, hur blir det med Liverpool? frågade reportern från Bild.
–  Det finns ingenting att berätta. Nu ska jag hem, sade Klopp med ett brett leende på läpparna och skrattade gott därefter.

Kan det ha varit en signal om att allting är klart och att de sista detaljerna ska förhandlas när som? Det största och flesta medierna både i Tyskland och England tror det. Vi kan därför förvänta oss att se Klopp på Anfield när ligaspelet drar igång igen den 17e oktober efter ett smärtsamt landslagsuppehåll.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365