El Hadji Diouf ångrar att han gick till Liverpool

El Hadji Diouf ångrar att han gick till Liverpool

Ångrar flytten till The Reds

Liverpool har, efter många år av misslyckanden, äntligen kommit tillbaka till Europas toppskikt. Men för El Hadji Diouf var tiden på Merseyside inte lika rolig.

Den senegalesiske anfallaren gick efter succén i VM 2002 till Liverpool, en flytt han nu ångrar.

– Om jag hade fått välja en övergång jag hade kunnat ångra hade det varit den till Liverpool, berättar den förre Liverpool-anfallaren för RMC Sport.

Han förklarar också varför. För vid den tidpunkten var så väl Barcelona som Manchester United intresserade av afrikanen, men det blev ändå Liverpool för Diiouf. Något han alltså ångrar. Anfallaren, som sedan avslutade karriären i Malaysia, hann med att spela för fem andra klubbar i det engelska ligasystemet efter att han lämnade The Reds 2005.

Hånade förra lagkamraterna

SE OCKSÅ: Liverpools löner

I en intervju med franska L’Equipe från 2012 hävdade Diouf att ”Gerrard bryr sig inte om klubbens resultat, bara hans egna prestation”

– Gerrard var avundsjuk på mig eftersom jag hade världen vid min fötter. Det finns ingen mer självisk spelare än Gerrard, han bryr sig bara om sig själv. Gerrard var mer nöjd om han fick göra mål än om laget vann. Och jag tänker inte ens börja prata om Carragher’.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply