Dortmund öppnar för försäljning – PL-klubbar heta på gröten

Liverpool, Manchester United och Chelsea har vaknat till liv efter att Dortmund-ordförande Hans-Joachim Watzke öppnat för försäljning av sina största stjärnor i Marco Reus och Mats Hummels.

Watzke skickar en pik till rivalen Bayern München som på senare år i princip plundrat Dortmund på stjärnor som Dortmund-sonen Mario Götze samt Robert Lewandowski.

– Mina spelare är villiga att spela för 20% mindre lön. Men när det kommer till 50% mindre så blir det desto svårare, sa Watske till TZ enligt Express. 

– Det är då lag som Bayern och Real kommer in i bilden med deras enorma löner. Det är som om de vill ha alla våra spelare, fortsatte tysken.

Uttalandet rapporteras ha väckt inte minst dem engelska klubbarna. Att dem med rätt löneerbjudande kan landa två av världens allra bästa spelare på respektive postion verkar ha satt fart på bland annat Liverpool och Manchester United – som har vart ute efter spelarna i fråga tidigare – men också José Mourinhos Chelsea.

Men både Hummels och Reus har kontrakt med Dortmund till sommaren 2017 och har ännu inte uttryckt någon önskan att lämna Signal Iduna Park.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply