Darijo Srna aktuell för Barcelona

Donetsk-backen kan ersätta Vidal i storklubben

Barcelona har haft rejäla skadeproblem under den gångna säsongen. Då kan Shaktar Donetsks Darijo Srna värvas in under januarifönstret.

Barcelona må ha gått bra i såväl ligaspel som i Champions League, men skadorna har varit många. Till och med fler än antal matcher som den katalanska storklubben spelat under säsongen. Nu vill klubben försöka förstärka truppen under januarifönstret för att inte riskera att tappa poängmässigt.

Det har tidigare talats om flera stjärnor från Premier League. Det hetaste namnet som gång på gång dykt upp är Stokes Citys Glen Johson då den förre Liverpool-spelaren ska passa utmärkt in i Barcelonas lag, menar engelsk och spansk media. Men nu har ytterligare ett namn lagts till på listan.

Kroatiske ytterbacken aktuell

Det är den lojale högerbacken från Kroatien, Darijo Srna, som ryktas gå på lån från Shaktar Donetsk under vårsäsongen. För enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport kommer Barca inte att leta efter en långsiktig lösning förrän till sommaren. Nu är La Liga-tvåan bara ute efter någon som kan ta över Aleix Vidal, då högerbacken underpresterat rejält sedan han anslöt till Barcelona i somras.

Däremot kan det bli svårt att få iväg Srna från Ukraina. Kroaten har fått flertalet bud från storklubbar som Bayern Munchen och Chelsea under sin karriär men den nu 34-årige ytterbacken har trots det valt att vara Donetsk-klubben trogen i över 13 år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply