Crystal Palace besegrade Liverpool – trots mardrömsstarten

Det var två formsviktande lag som möttes på alltid lika stämningsfulla Selhurst Park när Crystal Palace gästades av Liverpool.

Men det var gästerna som kom ut starkast. Det dröjde bara två spelminuter innan Julian Speroni fick plocka ut bollen ur nätmaskorna. Adam Lallana hittade Rickie Lambert med en fantastisk djupledspassning och 32-åringen kunde, fri med Speroni, placera in sitt första mål i Liverpool-tröjan.

En utjämning skulle dock inte låta sig dröja. En kvart in i matchen drog Yannick Bolasie till med ett distansskott i stolpen – och Dwight Gayle var på hugget och kunde raka in returen. Det var Gayles fjärde mål mot Liverpool på tre försök.

I en fartfylld och tempostark andra halvlek var det Crystal Palace som skulle ta ledningen. Den ständigt företagsamme Yannick Bolasie svarade för ett mycket fint förarbete innan han spelade in bollen till Joe Ledley som kunde raka in bollen bakom Mignolet.

Man skulle också, bara tre minuter senare, sätta spiken i kistan med ett 3-1-mål. Mittfältsankaret Mile Jedinak svarade för en fantastisk frispark när han skruvade bollen in bollen i Mignolets vänstra kryss.

Det blir också slutresultatet. Palace kliver däremed upp på 12 inspelade poäng, bara två färre än Liverpool som fortsätter ha en miserabel säsongsinledning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply