Mario Balotelli till Besiktas

Mario Balotelli till Besiktas

Ser ut som att italienaren går

Liverpools anfallare Mario Balotelli, som för tillfället är utlånad till AC Milan, ser ut att kunna komma att gå till den turkiska ligaklubben Besiktas.

Mario Balotelli har haft en karriär som har gått lite upp och ner. Det har varit en del klubbyten för den 25årige italienaren, som började sin proffskarriär i Lumezzane, innan han ett år senare gick till Inter Milan, Manchester City, Milan, Liverpool och sedan tillbaka till Milan på lån, där han avslutade årets säsong. Frågan alla ställer sig kring anfallaren är huruvida han nu kommer gå tillbaka till den engelska ligaklubben eller till en ny klubb.

Enligt Balotellis agent Mino Raiola så ser det ut som att den italienske spelarens framtid finns i Turkiet.

– Jag har erbjudit min spelare Besiktas, och väntar nu på ett svar. Jag förväntar mig ett positivt svar, då Besiktaspresidenten redan innan har sagt, att han skulle intressera sig för Balotelli, sade Raiola enligt rapporter från Transfermarkt.

– Jag säger det en gång till tydligare: jag utgår 100 procent ifrån att denna transfer kommer att gå igenom, sade Raiola vidare.

Balotelli har fortfarande ett kontrakt hos Liverpool till och med 2018, men i tränare Jürgen Klopps planer har han ingen större roll. Fallet att han skulle stanna kvar i Milan, efter en svag säsong från den italienske anfallaren som under året plågats av flerfallet skador, är nästan uteslutet. Under säsongen 2015/16 lyckades Balotelli enbart med att göra tre mål och en assist under 23 matcher och blev inte ens nominerad av den italienske landslagstränaren Antonio Conte för EM 2016 i Frankrike, där Italiens trupp senast vann mot världstvåorna Belgien. Det sägs att han även har haft kontakt med Espanyol Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365