Leicester planerar ge Riyad Mahrez nytt kontrakt

Leicester planerar ge Riyad Mahrez nytt kontrakt
bet365

Riyad Mahrez kan stanna i Leicester City

Efter att Jamie Vardy förlängt sitt kontrakt med Leicester City är nu nästa spelare på väg att skriva under, rapporter från England menar att Riyad Mahrez kan komma att skriva på ett nytt kontrakt inom kort.

Leicester City jobbar på att få till en ny överenskommelse med succémittfältaren Riyad Mahrez, detta enligt engelska medier. Efter att det blev klart att Jamie Vardy skriver nytt kontrakt med Leicester City har Premier League-ledarna satt igång arbetet för att förlänga kontraktet med Riyad Mahrez.

Den algeriske landslagsmannen har varit ett av de stora utropstecknen i årets ligaspel tillsammans med Jamie Vardy och har denna säsong stått för 14 mål och 10 assist på 24 matcher. Nu ser det med ut som att 24-åringen kommer att förlänga sitt kontrakt med klubben som han anslöt till 2014 då han kom från Le Havre. Klubbarna kom överens om en summa endast 400.000 pund och förra helgen stod spelaren för att fantastiskt mål när man slog Manchester City med 3-1 på Etihad Stadium.

Enligt rapporter kommer förhandlingarna inte att påbörjas förrän i sommar men efter att ha säkrats Vardys framtid vill de nu även se till att Mahrez stannar i klubben under en längre tid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply