Officiellt: Jamie Vardy nobbar Arsenal – Stannar i Leicester

Officiellt: Jamie Vardy nobbar Arsenal - Stannar i Leicester

Jamie Vardy flyttar inte till Arsenal

Jamie Vardy nobbar Arsenal. Anfallaren har skrivit på ett nytt kontrakt med Leicester City, det skriver klubben på sin offciella hemsida

Jamie Vardy gjorde succé i Leicester under den senaste säsongen och var en starkt bidragande faktor till att klubben tog hem sin första Premier League-titel. På grund av detta har han jagats av flera storklubbar. I början av juni ryktades det om att Arsenal är nära en värvning av Jamie Vardy, men nu kommer nya uppgifter förmodligen stoppar Londonklubben.

Det mesta talar för att Vardy valt att nobba Arsenal. Stjärnan har istället kommit överens om ett nytt avtal med sin nuvarande klubb, vilket Leicester bekräftar på sin officiella hemsida. Källor inom Leicester påstår att det nya kontraktet kommer gälla i fyra år och ge anfallaren 100 000 pund i veckan.

Leicester är nöjda med att Vardy väljer att stanna i klubben och hoppas att detta stoppar alla rykten.

–  Leicester kan idag presentera att man kommit överens med ett avtal på fyra år med Jamie Vardy. Båda parter hoppas att detta tar död på alla spekulationer om Jamies framtid. Det kommer inte komma några mer uttalanden om detta från varken spelaren eller klubben innan EM är över, skriver Leicester på sin hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365