Leicester vill köpa Steven N’Zonzi

Leicester vill köpa Steven N'Zonzi

Steven N’Zonzi till Leicester?

Enligt engelsk media ska de regerande Premier League-mästarna Leicester City vara ute efter att värva Steven N’Zonzi från Sevilla.

Då flertalet spelare kan komma att lämna förra säsongen succélag Leicester City vill klubben förstärka flera av sina lagdelar, främst mittfältet. Då N’Golo Kanté kan komma att lämna för spel i Arsenal vill Claudio Ranieri ha in en ersättare till den Parisfödde spelaren.

Nu kommer Daily Mirror med uppgifter om att man kan tänka sig att ersätta Kanté med Steven N’Zonzi till nästa säsong. N’Zonzi lämnade Stoke City för spel i La liga och Sevilla förra sommaren för en summa på sju miljoner pund och under sin tid i den andalusiska klubben har N’Zonzi vunnit Europa League-finalen samtidigt som man även tog sig till final i Copa del Rey, en final där man förlorade med 2-0 mot FC Barcelona.

N’Zonzi har verkligen visat att han var värd den summa som Sevilla betalade för honom sommaren och skulle han komma att lämna Unai Emerys lagbygge kommer han göra det för sin utköpsklausul som ligger på 21 miljoner pund.

Vill även förstärka med Oxlade-Chamberlain

The Mirror rapporterar att Leicester planerar att göra en räd för Alex Oxlade-Chamberlain. Claudio Ranieri söker efter stjärnor med erfarenhet av de högsta nivåerna, vilket är en beskrivning som passar bra in på Arsenalmittfältaren. 22åringen åkte på en knäskada i februari och är redan borträknad från Roy Hodgsons Englandstrupp till EM 2016 i Frankrike. Dock skall han kunna vara tillbaka till försäsongen. Det faktum att Jack Wilshere och Santi Cazorla är tillbaka från skador och det faktum att Arsene Wenger har sagt att Theo Walcott inte kommer lämna Emirates, gör Oxlade-Chamberlains chanser av att stanna i klubben mindre.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply