Van Gaal tvekar kring Falcao-övergång

När Radamel Falcao lånades ut till Manchester United var det många som höjde på ögonbrynen. Inte minst för att United då behövde förstärka försvarssidan och inte sin offensiv ytterligare, men också att den colombianske anfallaren hade haft stora skadebekymmer under sin tid i Monaco.

Nu är Falcao återigen på skadelistan, men trots det diskuterades en permanent övergång – och dessutom var det ytterst nära att bli ett faktum. Nu skriver dock brittsika Daily Express att Louis van Gaal verkar ha ändrat sig. 46 miljoner pund skulle utköpet från Monaco i sådana fall kosta – en summa som den holländske tränaren, i nuläget, inte tycks vilja punga ut.

28-åringen har bland annat missat toppmötena mot Chelsea och Manchester City och hans skadesituation har skapat en hel del oro i United-lägret. Dock insisterar klubben att hans nuvarande problem inte har något att göra med knäskadan som höll honom borta från 2014-års fotbolls-VM.

Tränarens tveksamhet kring att signa Falcao permanent, handlar om det faktum att klubben är i desperat behov av försvarsstyrkor – och att spendera så stora summor på skadebenägna spelare, uppfattas som långt ifrån optimalt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply