Uppgifter: Real Madrid överens med Chelsea om Hazard

Uppgifter: Real Madrid överrens med Chelsea om Hazard

Eden Hazard nära den spanska storklubben

Det har länge florerat rykten om att Eden Hazard kan komma att lämna Chelsea och England, med Real Madrid som ny destination. Spansk media bekräftar nu att dealen är så gott som klar.

Det har inte varit en så bra säsong för Eden Hazard i Chelsea. Den belgiske mittfältaren har efter förra årets supersäsong dippat rejält och haft svårt att komma tillbaka till sin målform. För snart ett år sedan blev han utnämnd till årets spelare i Chelsea, årets spelare av professionella fotbollsassociationen och han blev den ende spelaren i Europa som hade tagit mer än 15 straffar och satt dem alla. 25-åringen skrev även så sent som förra vintern på ett nytt kontrakt med Londonlaget som band upp honom för ytterligare 5 år i klubben. Denna säsong gick han 2 358 minuter, alltså 30 matcher, utan att göra ett enda mål och har generellt sett varit ur form. Trots detta har han länge kopplats ihop med flyttar till diverse storklubbar och den spanska storklubben Real Madrid har varit den klubb som nämnts oftast.

Nu rapporterar spanska tidningen AS att Real Madrid och Hazard har kommit till en överrenskommelse. Det enda som sägs återstå är att Real Madrid kommer med en pengasumma som är hög och bra nog för att Chelsea skall sälja. AS menar att Londonklubben vill ha 100 miljoner euro, vilket motsvarar 926 miljoner kronor för den belgiske mittfältaren. Skulle Hazard gå till den spanska klubben blir han den som förmodligen kommer att göra att James Rodriguez eller Isco blir tvungna att byta klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply