Officiellt: Georgios Samaras till Rayo Oklahoma City

Officiellt: Georgios Samaras till Rayo Oklahoma City

Georgios Samaras till North American Soccer League

Den grekiska landslagsspelaren lämnar Saudiarabien och Al Hilal SC och flyttar istället till den nordamerikanska fotbollsligan för spel i Rayo Oklahoma City.

Georgios Samaras har en lång karriär bakom sig. Greken har spelat i klubbar som Heerenveen, Manchester City och Celtic innan han flyttade till Saudiarabien och Al-Hilal FC dit han var utlånad från West Bromwich. Nu har 31-åringen dock hittat en ny klubb. Det är den nystartade klubben Rayo Oklahoma City som har gjort klart med anfallaren som redan har genomfört den obligatoriska läkarundersökningen och tränat med laget under drygt två veckors tid.

Klubbens huvudtränare Alen Marcina är väldigt glad över att ha greken i laget.

– Vi är väldigt glada över att ha gjort klart med Georgios. Han har spelat på den högsta nivån under hela sin karriär och vi är väldigt lyckade att ha honom i vår klubb. Han bidrar med väldigt mycket rutin och talang som kommer att vara ovärdelig för vårt lag, säger han.

Samaras spelade hela sju säsonger i skotska Celtic där det blev 251 matcher och 74 mål. Det har även blivit två sejourer i engelska Premier League, detta i Manchester City och West Bromwich Albion. I England blev det totalt 59 matcher, varav 28 från start och åtta mål.

 

Se fler nyheter på Silly Season Sverige

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365