Uppgifter: Kinesisk klubb vill värva Loic Remy

Ännu en stjärna till Kina?

Flera klubbar från den kinesiska ligan Chinese Super League har gjort spektakulära köp den senaste tiden. Nu kommer det uppgifter om att även Chelsea-anfallaren Loic Remy är på väg att flytta till Asien.

De kinesiska klubbarna har välkomnat 2016 genom att ta fram de stora plånböckerna vilket har resulterat i att flera stjärnor har lämnat sina europeiska storklubbar för att testa lyckan i  Chinese Super League, samt för att tjäna en extra slant.
Spelare som Fredy Guarín, RamiresJackson Martínez och Gervinho har alla lämnat Europa för spel i Asien under detta transferfönster, och fler kan det bli då kinesernas fönster stänger den 26 februari.

Tidigare under dagen har vi på Silly Season Sverige kunnat rapportera om att Ezequiel Lavezzi kan lämna Paris Saint-Germain för en flytt österut och nu kommer det uppgifter om att även Loic Remy kan komma att hamna i den kinesiska ligan.
Watfords skyttekung Odion Ighalo bekräftade igår att han nobbat ett bud från Hebei China Fortune. Den kinesiska klubben erbjöd nigerianen en veckolön på 3,6 miljoner kronor men han lockades inte av den stora lönen.
Enligt Daily Star ska Hebei China Fortune nu ha siktet inställt på Chelsea-anfallaren Remy efter nobben från Ighalo.

Hebei China Fortune är nykomlingar i den kinesiska högstaligan och i klubben hittar vi Gervinho och Gael Kakuta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365