bet365
bet365

Uppgifter: John Stones till Manchester City

Uppgifter: John Stones till Manchester City

Spelaren själv har meddelat klubben

Den eftertraktade Evertonförsvararen John Stones har meddelat klubben att han vill till Manchester City och nu förbereder City ett bud på 22åringen som sägs landa på 50 miljoner pund för engelsmannen.

Efter att det under årets och det föregående årets transferfönster varit mycket snack om den unge och talangfulle Evertonförsvararen John Stones, med klubbar som har kastat pengar efter engelsmannen. Flertalet stora europeiska klubbar har velat ha 22åringens underskrift men det har aldrig kommit till stift mot papper, detta mycket tack vare Everton som har varit benhårda på att behålla försvararen. Spelaren har tyckts vara okej med det men nu rapporterar LiverpoolEcho om att Stones skall ha sagt till Everton att han vill lämna klubben för Manchester City.

Försvararen skall ha pratat med sin nye tränare Ronald Koeman och informerat honom om sina intentioner att lämna Goodison Park. Tidningen skriver vidare att Stones ambitioner är att vara med City redan i början av deras försäsongsträning under Pep Guardiola. 22åringen skall återvända till Everton nästa vecka och därför tros Manchesterklubben försöka trycka på att en affär är klar till dess.

Everton värvade Stones från Barnsley i januari 2013 på en deal värd 3 miljoner pund och Championshipklubben kommer att få en liten summa av de pengar som kan kommas överrens om mellan Everton och City. Förra sommaren hade Chelsea tre stycken bud på Stones och försvararen själv hade lämnat in en ansökan om att få byta klubb men Everton nekade och bestämt kvar i sin unge talang. Nu ser det dock ut som att 22åringen har bestämt sig för att han vill bort och City har redan kontaktat klubben om den kommande transfern.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365