Uppgifter: Gaitans agent i London för samtal

Manchester United uppges förhandla om Benfica-spelaren

Nicolas Gaitan har länkats till Premier League ofta och väl. Nu är det dags igen. Representanter sägs befinna sig i London för samtal med The Red Devils.

Den argentinske stjärnan Nicolas Gaitan länkas återigen till Premier League. Yttern som är representerad av agenten Jorge Mendes, har kontinuerligt länkats ihop med klubbar som Chelsea och Manchester United, främst av portugisisk media. Och håll i hatten – nu är det faktiskt dags igen för den sistnämnda klubbens del.

”I England för samtal”

Enligt uppgifterna från portugisiska tv-kanalen CM TV, vars uppgifter Daily Mirror tagit del av, ska Benficas president Filipe Vieira vara tillsammans med agenten Jorge Mendes i London för att förhandla med Manchester United gällande yttern. Ytterligare uppgifter kommer från Portugal-tabloiden Record som säger att 27-åringen kommer att spela sin sista match för Benfica i helgen.

”Spelar sista matchen i helgen”

Record hävdar vidare att spelaren sitter på en utköpsklausul värd 24,9 miljoner pund, motsvarande 35 miljoner euro. Yttermittfältaren skulle potentiellt sett vara aktuell som ersättare till om någon av de transferomtalade spelarna Angel Di Maria eller Adnan Januzaj skulle lämna klubben. Samma tabloid rapporterar dessutom att Eduardo Salvio kommer att lämna Benfica för spel i Paris Saint-Germain nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply